lunes, 2 de junio de 2008

carbon silicon

Penso que és una tonteria pensar que Internet és un món ample gran i lliure des de el que pots accedir a tota aquella informació, que la gent diu "tot". Un individuu tot sol teclejant paraules a google, a vegades no saps ni que escriure. Però al que anem és que accedeixo a l'informació que m'han passat amics, que m'ha arribat la veu, gent amb gustos similars als teus. La segmentació de l'oci, la cultura, la tv, l'informació crea un món petit fet a mida on n omès hi viu la gent "exclusiva" que formen part del teu entorn, no físic, sinó culturo-intelectual. La gent amb la que tu et vols relacionar, exemple a myspace o blogs on poses qui t'interessa, formulan-te una pregunta que exclou a aquells que no t'interessen. Quina tonteria.
En fi, tot això és perquè avui, que m'he comprat l'única revista al la que li sóc fidel Ruta 66 he llegit sobre el nou grup del Mick Jones, ex-membre de The Clash. El músic de The Clash. Es diuen Carbon Silicon. Sonen molt bé i el seu primer disc ha estat produit pel meravellós llunàtic Bill Price que ja va tirar unes quantes ampolles pel cap dels aleshores The Clash mentre grabàven London Calling. També hi ha informació en aquesta revista que no m'interessa però això està bé, no pensar que tot està fet a la mida dels teus gustos.
Visca la convivència dels formats!!!

2 comentarios:

moi de tiana dijo...

visca!!

Moni dijo...

Cierto, muy cierto. ¿Sabes? Un amigo mio de facultad leía ruta 66 y yo aprovechaba cuando no me veía y miraba las fotos y me apuntaba los nombres . Me fascinaba alguien que leía cosas que yo no entendía. Todavía hoy me lo recuerda.
A veces pasa que la gente se agrupa por curiosidad y resulta fantástico.