viernes, 14 de diciembre de 2007

m'ho han dit i també ho he llegit

Es veu que és importrant jugar amb els fills una estoneta cada dia, diuen que va molt bé, penjar un horari a la nevera, que a la vegada,poden fer els més petits mateix, per així veure que participen i que són importants en el nucli famiiar. Doncs es veu que avui en dia es treballa tant i tant que la gent arriba cansada a casa i es clar, no tenen ganes de fer res i els nens es senten chof.
També diuen que es important no estressar-se, tenir vida personal, anar a la muntanya de tant en quant, sense passar-se doncs es veu que els pulmons et poden reventar si estàn massa estona respirant aire de veritat, en serio ho dic.
M’han dit que hi ha un centre nou, d’aquests molt chulos, que nomès entrar-hi ja sents com una espècie de pau interior, hi posen el cd triple de chillout India i una miqueta d’encens, però del de veritat, que l’han portat d’allà que sembla que et netegi per dins. Allà, bàsicament t’escoltes a tu mateix, respires, poses els chacres a puesto i et convencen de comprar-te uns pantalons amples molt còmodes, uns pantalons sense restriccions, que no et tallen el flux respiratori.
Ah, molt important! no us oblideu de riure, es veu que també és necessari, va molt bé per alliberar energies i treure els mal rotllos fiu fiu que ens crea la societat capitalista i de consum. Si vols també t’ho pots recordar a l’horari de la nevera.
Ara, m’estic llegint un llibre en que expliquen tot això d’una manera molt maca i amena i estic aprenent a valorar les petites coses del dia a dia. He tirat la tv al contenidor que toca. I de veritat he descobert que estava tant i tant lligada, tant i tant manipulada, de veritat us ho recomano a tots. Suicideu-vos , veureu com us allibereu de tantes i tantes tensions, vola i sigues lliure amic i amiga.

No hay comentarios: